Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Balkantürk Eğitim Vakfı’ndan Turgay Erdem’e ziyaret

BURSA GÜNDEMİ
Görevine yeni başlayan Balkantürk Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı İlhan Uslu , BEV Başkan Yardımcısı Adnan SÖZERİ, ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin PEKCAN, Osman GÜLER, Serdal CAN, Hüseyin YILMAZ ve Armağan GÜR, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i Nilüfr Belediye'sinin Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti.

İlhan Uslu ziyarette yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Nilüfer Belediyesi ile ortak bir çalışma yapabiliriz. Kırsal mahallede yaşayan, sizlerin belirleyeceği ihtiyaç sahibi çocuklara tablet desteğinde bulunabiliriz. Önümüzdeki dönem önceliğimiz, devam eden burslarımız ve kız öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan barınma sorununa çözüm getirecek olan yurt projemiz ”. Uslu, Balkantürk Eğitim Vakfı’nın Bursa’ya değer katanların adını yaşatmak için çıkardığı “Bursa’ya Değer Katan Balkan Muhacirlerimiz 1” kitabını da Başkan Turgay Erdem’e armağan etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , Balkantürk Eğitim Vakfı'na başarılar diledi ve ortak projeler için gerekli çalışmayı yapacaklarını ifaderek şunları söyledi ,"Verilen burslar, öğrenci yurdu hedefleri bunlar Bursa’mızın ihtiyaç duyduğu projeler. Nilüfer Belediyesi olarak bizde BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’na her türlü maddi manevi destek vermeye hazırız. Bu kapsamda BEV’in yeni yönetiminin hayırlara vesile olmasını temenni eder, hizmet yolunda başarılar dilerim".
 

YORUM BIRAKIN