Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Bursa’da silahlı kavga 1 polis şehit

BURSA GÜNDEMİ                                 Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonrası ortalık savaş alanına döndü. Olaya müdahale eden bir narkotik polisi şehit oldu, 5 kişi de yaralandı.Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 8. Engin Sokak'ta iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Çok sayıda kişinin yaralandığı kavga sırasında çevredeki binalardan bazılarının camları kırıldı. 

Bunun üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Toplumsal olaylara müdahale araçları (TOMA) ile Çevik Kuvvet ekipleri de olay yerine geldi.

1 ŞEHİT, 4 YARALI

Çıkan kavgada Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru silahla ağır yaralandı. Yaralı memur kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu. Kavgada yaralanan 5 kişi de çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da polis memurunun şehit olduğu hastaneye giderek bilgi aldı.

Zaman zaman biber gazı kullanan polis ekipleri, tarafları yatıştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA             İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çıkan kavgada şehit düşen polis memuruyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Bursa'da bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha Şehit oldu.. En başarılı dönemini geçiren polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz... Zihniyeti çürümüşlere rağmen kamu güvenliği, kamu düzeni sağlanmaya devam edilecektir. Başımız sağ olsun..." ifadelerini kullandı.                                           Kaynak: YeniDönem

YORUM BIRAKIN