Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Yüksel Özkan çalışma ziyaretlerine devam ediyor

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan halkın vekilliği görevini ifa etme adına , halkın  sorunları yerinde incelemek için  çalışma ziyaretlerini sürdürüyor.
 “COVİD-19” salgınının  başladığı  zorlu süreçte meslektaşlarına destek olmak , hasta kabul ve tedavi sürecini yerinde görmek ve bilgi almak için Bursa’daki  hastaneleri ziyaret etmiş , edindiği sorunları  Bursa Valiliği ve Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek aktarmış ve önerilerini sunmuştu.
Çalışmalarına Bursa İlçelerindeki kamu kurumları  ve meslek örgütlerini ziyaret ederek devam eden Özkan , bugün CHP  Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Gürsu ziyareti çerçevesinde ilçe başkanı ve yönetimle beraber , Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç’u , Gürsu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Deniz Arıkan’ı , Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Ercan Gültaş’ı makamlarında  ziyaret ettiler ve  Covid- 19 süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu ve Ramazan Bayramları kutlandı.
Dün Nilüfer İlçe Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ve çalışma arkadaşlarını ziyaret eden  Özkan , Covid- 19 sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Dün CHP Mudanya İlçe Başkanlığını da  ziyaret Özkan , İlçe Başkanı Ömer Aydın ve yönetim kurulu tarafından karşılandı , buradan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyarete gidildi ve salgın sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Mudanya Marmara Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız makamında ziyaret edildi ve zeytin üreticilerinin sorunları hakkında bilgi alındı. Mudanya Ziraat Odasını da ziyaret eden Özkan , tarım alanındaki sıkıntıları dinledikten sonra , partisinin tarım konusundaki çalışmalarını anlattı. Mudanya caddelerinde esnaf ziyareti de yapan Özkan esnafın dertlerini dinledi.
Hafta içinde Gemlik İlçesini ziyaret eden Özkan , CHP Gemlik İlçe  yöneticileri ile beraber Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelekoğlu’nu ziyaret ederek Covid- 19 süreci hakkında bilgi aldı ve hastanenin  tüm sağlık çalışanlarına bu zorlu süreçte yaptıkları özverili çalışmaları için teşekkür etti ve bayramlarını kutladı.
 Gemlik ziyaretinde Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki’yi ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Özkan , esnafın bu salgın sürecinde yaşadığı sorunlar hakkında bilgi aldı.
Geçtiğimiz  hafta Orhangazi  ilçesini ziyaret eden Özkan , Orhangazi’de CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra yönetimle beraber , Orhangazi Ticaret Odası Başkanı Erol Hatırlı’yı , Orhangazi İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayça Gündüz’ü , Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Durmuş’u makamlarında ziyaret ederek Covid-19 sürecinde yapılan çalışmalar ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret çerçevesinde Orhangazi Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanları ziyaret edildi ve zorlu süreçteki çalışmalar değerlendirildi.
Orhangazi Engelliler Derneği ziyaretinde , salgın döneminde engelli vatandaşları dinleyen  Milletvekili Özkan , sorunları ve önerileri hakkında görüşlerini aldı. Son olarak Orhangazi kapalı pazar alanını ziyaret eden Özkan esnafın ve alışverişe gelen halkın sıkıntılarını dinledi.
gocmenplatformu.com
BGP HABER
 

YORUM BIRAKIN