Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

BALKANTÜRKSİAD’ın iftar sevinci Kosova Prizren’e taşındı

Pazartesi, 8 Nisan 2024 Kosova

Bu yılki iftar programını Esnaf Prizren Derneği ile birlikte Kosova Prizren’de düzenleyen BALKANTÜRKSİAD Yönetimi, Ramazan ayının güzelliklerini kardeş coğrafyada paylaştı.

BALKANTÜRKSİAD heyeti, program kapsamında Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı ve Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, Kuzey Makedonya Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy ve Kosova Priştine Büyükelçisi Tunç Algılı’yı makamlarında ziyaret etti.

Heyet aynı zamanda ESNAF PRİZREN Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı ve dernek yönetimi ile bir işbirliği protokolü imzaladı.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, Ramazan iftar programını kardeş coğrafyada düzenlemekten mutluluk duyduklarını, köklü bağların iki kardeş coğrafya arasındaki ekonomik ilişkilerle de güçlenmesini hedefledikleri anlatarak, “Bu hedefimizi gerçekleştirmek için gerekli tüm temaslarda bulunuyor, bağlarımızın her anlamda güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu akşam da Ramazan ayının güzelliklerini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmişimizden gelen bağlarımızla hep birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimize olan inancımız tamdır” dedi.

Kaynak: Bursacom

 

YORUM BIRAKIN