Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Durhan Güler, Sinandede Mahalle Muhtarı İsmail Ali Koca'yı ziyaret etti

Cuma , 19 Nisan 2024 Bursa / Yıldırım

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım Belediye Meclis Üyesi, Bulgaristan Cebel Göçmeni Durhan Güler, Sinandede Mahallesi Muhtarı Bulgaristan Filibe Göçmeni İsmail Ali Koca'yı ziyaret ederek, yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik etti ve başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koca, CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi seçilen Durhan Güler'i kutlayarak başarılar diledi. Ziyarette CHP Yıldırım İlçe Sinandede Temsilcisi Yaşar Doğar da hazır bulundu.

Ziyarette 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Bulgaristan Parlamento seçimleri değerlendirildi. Sinandede Mahallesinde yoğun şekilde Bulgaristan Göçmeni yaşıyor ve çok sayıda çifte vatandaşlığı olanlar var, Sinandede ve yakın çevresinde seçim sandıklarının kurulabilmesi ve oyların buralarda  kullanılabilmesi için dilekçelerin önceden doldurularak talepte bulunulması gerekiyor.

Oylarını Bulgaristan'da kullanmak isteyenler ise otobüslerle Bulgaristan'a götürülecekler.

Bulgaristan'da ağırlıklı Türk azınlıktan oluşan Hak ve Özgürlükler Hareketi HÖH Partisi Bursa temsilcisi Taner Çavuş, Bursa'da Bulgaristan Göçmenleriinin yoğun yaşadığı mahalle muhtarları ile yakın istişare içinde olacak.                                               
balkangocmenleri.com

 

YORUM BIRAKIN