Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

İbrahim Alagöz CHP'ye katıldı

Salı, 5 Eylül 2023 Bursa

İbrahim Alagöz, Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine CHP'ye katıldı. 

Balkan kökenli iş insanı Bursa Bal-Göç Derneğinde  yönetici olarak görev yapmış, Bursa'da Balkan kökenlilerin sivil toplum örgütleri olan BALKANTÜRKSİYAD, RUMELİSİYAD, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı, Lozan Mübadilleri Bursa Derneği ve Bursa'nın önde gelen  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Tarihi Hanlar ve Çarşılar Birliği Konfederasyonu, Bursa Emniyeti Destekleme Derneği, İMSİAD, gibi sivil toplum kuruluşlarında üye olan  ve bir çoğunda yönetim kurulu üyeliği yapmış olan  İbrahim Alagöz evli ve biri erkek biri kız iki çocuk babasıdır.

Anne tarafı Bulgaristan Varna, baba tarafı Yunanistan Selanik göçmeni bir ailenin çocuğu olan Alagöz, 1977 tarihinde Bursa'da doğdu, eğitim hayatını Bursa'da tamamladı. 1998 yılında aile şirketlerinin başına geçerek iş hayatına başladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı olarak görev yaparken, 14 Mayıs seçiminde İYİ Parti Bursa 2.Bölge 2. sıra  Milletvekili adayı olan İbrahim Alagöz seçilememişti.

Yakın tarihte CHP Genel Merkez binasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Alagöz, bir süre sonra partisinden istifa ederek Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine CHP'ye katıldığını sosyal medyada duyurdu.

Kendisine ulaştığımızda üyeliğini doğrulayarak, genel başkandan hiç bir talebinin olmadan CHP  üyeliğini kabul ettiğini ve siyasi hayatına CHP Bursa Nilüfer üyesi olarak devam edeceğini ifade etti.

BGP  HABER
gocmenplatformu.com

YORUM BIRAKIN