Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Durhan Güler BAL-GÖÇ'ü ziyaret etti

Çarşamba, 17 Ocak 2024 Bursa

CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Durhan Güler, kuruluşundan sonra üye olduğu ve 5 dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı,  aday adaylığı sürecinde onay ve desteğini aldığı, yuvam dediği Bursa BAL-GÖÇ Derneğini kuruluş gününde ziyaret etti. 

Durhan Güler, kendisini kabul ettikleri ve sıcak karşılama için teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: "Rahmet ve şükranla andığımız, Kurucu Genel Başkanımız Mümin Gençoğlu döneminde üye olduktan sonra, 5 dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım derneğimizin, çıkmış olduğum bu yolda, bana olan güven ve desteği için teşekkür ediyorum.
17 Ocak 1985 yılında kurulan derneğimizin, Kurucu Genel Başkanı Mümin Gençoğlu ve hayatını kaybetmiş olan kurucu üyelerimizi rahmetle anıyorum".

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilirBal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“Öncelikle evine hoş geldin, özellikle kuruluş günümüzde bizleri ziyaret etmen çok memnuniyet verici.
Derneğimizin yönetiminde  uzun yıllar görev yapmış olman nedeniyle, camiamızda karşılığın var.

Çıkmış olduğun bu yolda, CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını  destekliyor ve başarılar diliyoruz.
Göçmen Camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğine dair inancımız tamdır.
 Bal-Göç olarak almış olduğumuz prensip kararı gereğince, bu süreçte tüm üyelerimize destek vereceğimizi ancak, derneğimizin yönetim kurulunda görev yapmış, emek vermiş ve içimizden çıkmış olanlara öncelikle destek vereceğimizi beyan ediyoruz”


gocmenplatformu.com





 

YORUM BIRAKIN