Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

MUSTAFA DÜNDAR BURSA OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Balkan Göçmeni Mustafa Dündar , 1965  Yılında  Yunanistan  Gümülcine'de dünyaya geldi. İlk öğrenimini Yunanistan'da bitirdi. Orta öğrenim ve lise tahsili için Türkiye'ye gelerek bunları Türkiye'de tamamladı.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak serbest avukatlık yaptı. 
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi'nin Yönetim Kurulu üyeliğini ve 3 dönem de başkanlığını yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kuruluş aşamasında Bursa Osmangazi İlçesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerini aldı. 
Dündar, 3 Kasım 2002 Milletvekili Genel Seçimleri sonucu 22. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili olarak Parlamentoya girdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Üyesi ve Türkiye Büyük Millet Meclis Dışişleri Komisyonu Sözcülüğü görevini üstlendi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkiye Yunanistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığını yaptı. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Bursa Osmangazi Belediye Başkanı seçildi. 
Evli ve 3 çocuk babasıdır, İngilizce ve Yunanca bilmektedir. 
Mustafa Dündar, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Bursa Osmangazi Belediye Başkan Adayı oldu.
gocmenplatformu.com
balkangocmenleri.com
WWW. BGP.COM.TR

YORUM BIRAKIN