Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

YBS AV MARKETİ KUPAYI BURSA'YA GETİRDİ

Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları  Federasyonu'nun düzenlediği "ASOF TÜRKİYE  2018 SPORTİF SAZAN BALIĞI YAKALAMA YARIŞMASI"  Bolu Gölköyde 10 - 14  Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Yarışmaya Bursa'yı temsilen katılan YBS AV MARKETİ'nin  Serkan Korkmaz , Şerif Hacıoğlu , İzzet Sakarya ve Özkan Sadullah'dan oluşan Snow Baits Takımı çetin geçen bu yarışmada üçüncülük kupasını kazanarak Bursa'ya getirdi. YBS AV MARKETİ sahibi Serkan Korkmaz  firma olarak , sponsor oldukları yarışma sonrasında sosyal medyada şu paylaşımda bulundu :
"Asof'un Bolu Gölköy'de yapmis oldugu bir yarışmayı daha geride bıraktık  , neredeyse herkesin balık aldığı harika bir yarışmaydı ve son ana kadar sürekli sıralamanın değiştiği heyecanın dorukta olduğu çok keyifli anlar yaşadık , ilk iki günü her iki dalda birinci olarak geçirdik sonrasında ikinciliğe geriledik ardından üçüncülüğe ardından dördüncülüğe ve aldığımız güzel bir balık ile tekrar ikinciliğe yükseldik ve son gece tekrar üçüncülüğe geriledik harika anlar yaşadık kah sevindik kah üzüldük yarışmayı 3.olarak bitirdik. Bu sene neredeyse tüm yarışmalarda Snow Baits ve Ybs Av olarak ekip arkadaşlarım birincilikler aldilar bizlerle olan gerek ekip arkadaşlarım gerek destek veren dostlarım hepiniz iyiki varsınız iyiki bizimlesiniz...
Bu yarışmada emeği olan özellikle  ASOf Başkanı M. Serkan İnanç  ,  OLTACILARDER  Baskani İbrahim Yıldız  , yarışmadaki   hakemleri ve ASOF'un gönüllü çalışanlarını kutluyorum emeğinize yüreğinize saglik".

YORUM BIRAKIN