Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Orta Doğu‘daki Arap alemi şapkalarını çıkarıp düşünmelidirler

Bu kan döken Yahudi meselesi nasıl duracak.

Hazreti Ömer Ve Selahattin Eyyubi değişik tarihlerde Kudüs’ü işgal ederken bugün  kan döken Yahudiler o zaman niçin hiç tepki göstermediler?
Onlar Yahudi değiller miydi? Ya da o günkü yahudilerin dinleri mi farklıydı?

Yahudi dünyasının anti Siyonist olan ünlü Haham’ları bir araya getirilse, bunların iç yüzünü büyük bir toplantı ile dünyaya anlatıp bu siyonist kafalar deşifre edilir.
Ki İnsanlık ancak bu şekilde kurtulur. Siyonistlerin pisliklerini ortaya çıkaracak  yine bu Muharref Tevrat’a inanan bu Hahamlar olacaktır. Çünkü  siyonistlerin hiç yüzünü onlar çok daha iyi bilirler. Bu işi acilen ilahiyat profları üstlenmeli tüm dünyaya çağrı yapıp İstanbul’da büyük bir toplantı düzenlemelidir. Böyle bir toplantının tertip edilmesi Türkiye Cumhuriyetini dünyada bambaşka bir konuma getirebilir. 

Dikkat ederseniz Hahamların yani Yahudi din adamlarının dini üst kurulu bir merkezi yok. Hilafet ve papalık gibi.
Hristiyanların Papaları Vatikan var hiç düşündünüz mü neden yahudilerin yok?. Sebebi şu; İsrail devletinin kuruluşunu başaran Tehedor Herzl bir fetva vermiş ve bu fetva şöyle diyor. “Bir yahudinin soyadı Kohen ise o kişi canı istediğinde  Yahudi şeriatını değiştirebilir” olay bu kadar basit! Adamlar Tevrat’tan sapmışlar... Farklı dünyadalar.

Son günlerde Telaviv’i koruyan kubbesinin açık vermeye başladığı haber yapılmaya başladı. Yani bombalar ve füzeler Telaviv’e düşüyor. İsrail devleti bu kubbenin yazılımlarını düzeltmeye çalıştığı haberi oldukça ilgi çekici.

Eğer bu İsrail terörü devam ederse tahmin ediyorum ki terör örgütlerinin başvurduğu canlı bomba eylemlerini Telaviv sokaklarında müslüman gönüllülerden görürsek şaşırmamak gerek.
Bizde bir söz vardır, 'Hırsız evine kadar kovalanmaz' diye.

Bu kadar çocuk masum kanı akıtanın sonu kendi kanı içinde boğulmak olacaktır. Tarih benzer örnekleriyle dopdoludur. Masumun kanı failini gün gelir boğar.
Bir başka konuda İsrail’in bu kadar Efelenmesinin nedeni herkes biliyor ki kendi askeri gücü değil.  ABD Fransa ve İngilteredir.
7 milyon yahudi’nin yapacağı sınırlıdır. Müslümanlar onları tükrükle boğacak çoğunluktadır. Yeterki İslam dünyası buna inansın. Bu güne kadar bunu maalesef göremedik?
Ayrıca ABD dünyanın abisi rolünü oynamaya devam etmek istiyorsa bu katliamı durdurmak zorundadır. Çünkü kendisinin de askeri gücü son yıllarda silah üstünlüğü dışında etkisiz olduğu  yaptığı harekatlarda zorlandığı başarısızlığı bellidir. Kendi sınırları dışında savaşmak kolay. Kendi sınırları içinde kendi halkının savaşa girmesiyle ilgili bir problem yaşamadığı için öldürülen, sömürülen insanların acısını bilmiyorlar. Onlara savaşın sesi uzaktan hoş geliyor. Bakınız Avrupa bu yaşadı ama ABD henüz yaşamadı... İnşallah yaşarlar…
Ayrıca süre geçtikçe İsrail’in askeri ve normal orada yaşayan halkı Telaviv üstüne inen, yakan, yıkan füze ve bombaların oluşturacağı stresi daha ne kadar taşıyabilecek orası şüphelidir. 

Bugün dünyada güç sadece ABD değil. G 20‘lerin hepsinde nükleer başlıklı füze olduğu biliniyor. Zora düşen devletler bu bombaya müracaat edebilirler. Bu nedenle dikkatli olunmalıdır. 

Orta Doğu‘daki Arap alemi şapkalarını çıkarıp düşünmelidirler. Küçücük bir İsrail topluluğunu, yılan küçükken başını ezmek misali niçin ezmediler? Kendilerini sorgulasınlar!
Biz işimize bakalım diyerek bugün başlarına gelen bu büyük soykırım vari tehlikeyi göremediler ve cezasını şimdi kendileri çekiyor.

Aslında Yahudilerin iddia ettiği arzı mevud bugün dünyaya sundukları harita değil. Mısır’dan Hazreti Musa İle birlikte Sina yarımadasına çıkmaları ve orayı yurt edinmeleridir. Orası onlara vadedilen topraklardır. Kuranı Kerim’de de Maide Suresi 21 ve 26. ayetlerinde aslında arzı Mevud’ün neresi olduğunu gayet iyi açıklıyor. Tevrat’ta da,  Ne kudüs vardır ne Suriye vardır. Sadece Kingdom of Edom denilen yer yani bugünkü Petra’nın olduğu yer onlara vadedilen yerdir.

Bu gidiş devam ederse ne olur? Halk isyan edip Orta Doğu‘daki ABD üsleri baskın yedigini düşünün!  
ABD bu olayların olabileceğini bilmez mi? Buna müsade eder mi o nedenle İsrail’e dur diyecek devlet ABD’dir.

28 Ekim de İstanbul’da yapılacak olan Filistin temalı büyük mitingde sanırım cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli mesajlar verecektir. Aklıma  PKK ya verilen kırk bin tır silahı, İslam alemi uyanıp Gazze‘deki vatandaşlara  verirse ne olur?
İsrail bunlarla savaşa bilir mi?
Yeraltı tünellerinden korkanlar yer üstünde de bir direniş ile karşılaşsa ne olur?

Silahsız insanlara bomba sallamak kolay.
İsrail ordusu içerisinde bizim üst düzey özel harekat tarzı sahip oldukları asker sayısı sadece iki bindir. Diğerleri eğitimsiz ya da çok az eğitimli oldukları biliniyor. Bir iki gün önce Kudüs’te gaz bombasını silahına takamayan bir bayan İsrail askerin durumunu TV lerde izledik.
Yine bir iki gün önce Mısır askeri mevzii İsrail tankı ile vurulduktan sonra  dokuz Mısır askeri yaralandı ve İsrail Mısır’dan özür diledi.
Varın gerisini siz düşünün.

Ben  videolarda İsrail’in askerlerinin videolarını görünce cesaret verici uyuşturucu haplarla görev yapmış olabileceğine inanıyorum.

Savaş kolay değildir.

Allah yeni bir dünya savaşını başımıza bela etmek isteyenlerin belasını versin...

  Ali YAZIR
27.10.2023 Bursa

YORUM BIRAKIN