Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Filibe-Edirne tren seferleri 1 Haziran’da başlıyor

1 Haziran’da Filibe-Edirne tren seferlerine başlanacak. Sefer, Filibe-Edirne, Edirne-Filibe güzergahında gerçekleşecek. İlk tren Filibe Garı’ndan sabah saat 8.40’ta kalkacak ve Edirne’ye 12.18’de ulaşacak. Tren, ters güzergahta Edirne'den saat 17.00'de kalkarak Filibe'ye saat 21.15'te varacak. 
Bulgaristan - Edirne arasında demir yoluyla da ulaşımın sağlanmasıyla Bulgaristan Demiryolları Şirketi (BDJ), müşterilerine hafta sonu gidip dönmek üzere Türkiye'ye seyahat etme imkânı sağlayacak.
Hatta bulunacak tren, 2 ikinci mevki oturma yerli vagon ve 1 ikinci mevki kuşetli vagon olmak üzere 3 vagondan oluşacak ve tren seferleri, cumartesi ve pazar ve resmi tatil günlerinde işletilecek. Tren rezervasyonu da dahil olmak üzere Filibe-Edirne gidiş-dönüş tren bileti fiyatı 28,56 leva. 
Pırvomay, Dimitrovgrad (Kayacık) ve Svilengrad şehirlerinden yolcular da bu trenle Edirne’ye gidip dönebilirler. Pırvomay-Edirne gidiş-dönüş tren bileti fiyatı 10,37 leva, Dimitrovgrad gidiş-dönüş tren bileti fiyatı 7,82 leva ve Svilengrad-Edirne gidiş-dönüş tren bileti fiyatı 4,30 leva olacak. 
Çocuklar için bilet fiyatları, indirimli bilet fiyatları ve başka ticari teklifler hakkında bilgi BDJ’nin resmi internet sayfasında https://www.bdz.bg/bg/international/plovdiv-odrin-plovdiv.html linkinde bulabilirsiniz. Bu trenle yolculuk yapmak isteyen müşteriler, ülke çapındaki tren garlarındaki bilgi verilen ve bilet satışı yapılan gişeleri ve büroları ziyaret ederek veya 0700 10 200 telefon hattını arayarak bilgi alabilirler.
                                                                Kaynak : Kırcaali Haber

YORUM BIRAKIN