Balkan Göçmenleri Platformu | BGP

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan Ankara’da

ANKARA
Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Dış Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan Ankara’da temaslarda bulundu.Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Dış Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan Ankara’da temaslarda bulundu.Bakan Elvin Hasan, Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye Cumhuriyet Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Başkanı Abdullah Eren ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Başkanı Serdar Çam ile görüşme gerçekleştirdi.Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Dış Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan, geçen hafta Kuzey Makedonya’ya ziyaret gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhuriyet Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile görüşme gerçekleştiren Bakan Elvin Hasan, kuzu eti ihracatı ve ticaret hacminin artması olmak üzere birçok konuyu ele aldıklarını söyledi.
Dış Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Elvin Hasan, YTB Başkanı Abdullah Eren’e Kuzey Makedonya gençlerine verdikleri burs imkanları için teşekkür etti.

Bakan Elvin Hasan ve TİKA Başanı Serdar Çam ile gerçekleştirilen görüşmede önümüzdeki dönemde yapılabilecek yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Bakan Hasan, TİKA Başkanı Serdar Çam’a Kuzey Makedonya’daki ekonomiye kattıkları pay sebebiyle teşekkür etti.
                                                                                                                      Kaynak : İHA

 

YORUM BIRAKIN